Comença el nou curs!

Benvolgudes famílies,

 Comença un nou curs escolar i des de la Junta de l’AMPA us donem la benvinguda. S’inicia, també, un nou curs ple d’il·lusions, projectes i propostes que us anirem comunicant per tal de promoure la vostra participació, pares i mares, en el dia a dia de la nostra escola. Sí, sí, “nostra”. Entre tots hem de vetllar per la qualitat del seu ensenyament i la formació dels nostres fills/es, en la mesura que com a AMPA ens pertoca.

 Gràcies per deixar-nos entrar a les vostres llars a través d’aquesta finestra que ens ofereixen les noves tecnologies, la qual us ha de permetre fer una passejada per totes les informacions i activitats que, com a Junta, estem desenvolupant per a vosaltres, les famílies i els/les alumnes de la nostra escola.

 Esperem trobar-vos sovint per aquesta pàgina fent-la entre tots dinàmica i útil a les nostres necessitats de pares i mares. Feu-nos arribar qualsevol dubte, suggeriment o inquietud per tal de poder posar en marxa l’engranatge que ens permeti obtenir la millor i més satisfactòria actuació.

 Tot acabant, us puc afirmar, amb el temps que porto participant activament a la nostra escola, com n’és de gratificant i enriquidora aquesta participació i us engresco a provar-ho. Sempre és benvinguda qualsevol col·laboració per puntual que pugui ser i no per això menys important.

 Recordeu que tots junts fem escola!!!

 Pietat Picó i Manzano

Presidenta de l’AMPA

Aquesta entrada ha esta publicada en Noticies. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.