Dinar de Germanor 2016

Benvolgudes famílies,

Aquest és un curs de canvis en algunes dates de celebracions que vénen donades des de l’escola i que, de retruc, repercuteixen en les activitats que des de la Junta fem per a vosaltres, atès que hi van lligades.

Com ja sabeu, enguany el Tomb per l’Escola se celebra el divendres 3 de juny a la tarda. Des de la Junta ens vam plantejar, com sempre, de fer el tradicional Sopar de Germanor a continuació, tot i que per l’organització, i tenint en compte que l’endemà hi ha famílies que treballen, no ho acabàvem de tenir massa clar.

Ara bé, tenim una nova proposta que ens engresca tant com per proposar-vos-la anticipadament.

Aprofitant que el 29 de maig, des de l’escola, es promou la “I Cursa d’Orientació FEDAC Lleida” destinada a grans i petits amb activitats al centre durant el matí, des de la Junta de l’AMPA us proposem fer el DINAR DE GERMANOR el mateix dia, completant així la jornada amb altres activitats.

Us farem arribar en breu la circular pertinent, tot detallant l’horari, el menú i el preu, a més de les activitats que hi ha previstes. Serà una activitat oberta a tots els participants de la cursa i a totes les famílies de l’escola. Hi haurà el preu per a SOCIS de l’AMPA i el preu per la resta de participants.

Per a qualsevol suggeriment o dubte vostre, estem a la vostra disposició al correu secretaria@ampadominiqueslleida.org i personalment el primer dijous de cada mes l’atenció a les famílies.

JUNTS FEM ESCOLA!!!

Junta de l’AMPA FEDAC Lleida

Aquesta entrada ha esta publicada en Noticies. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.